Glas plaatsen in Hoofddorp

Laat u een nieuwe woning bouwen en bent u op zoek naar een glaszetter? Of wilt u uw huidige beglazing laten vervangen? Voor de glaszetters van Glasherstel Spoed zijn deze werkzaamheden geen probleem! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het plaatsen van allerlei glassoorten.

Onze glaszetters hebben de beschikking over breed uitgeruste servicewagens. Dankzij deze servicewagens kunnen wij u vakkundig van dienst zijn. Met behulp van professionele gereedschappen zorgen wij ervoor dat uw bestelde glassoort op de juiste manier geplaatst wordt. Dit is van groot belang, omdat er bij verkeerde plaatsing lekkage of tocht kan ontstaan. Ga voor zekerheid en laat glas plaatsen door een glaszetter.

Ervaren glaszetters

Het plaatsen van glas is een secuur werkje. Alle kozijnen moeten goed worden opgemeten, de juiste glassoort moet gekozen worden en zoals al eerder gezegd is het van groot belang dat alles netjes wordt afgewerkt. Neem daarom tijdens de bouw van een woning of tijdens een verbouwing altijd het plaatsen van beglazing mee in uw planning. Onze glaszetters kijken graag samen met u naar de planning en geven duidelijk aan hoe veel tijd ze denken nodig te zijn.

Wilt u glas laten plaatsen door een ervaren glaszetter? Of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij op het gebied van glas plaatsen te bieden hebben? Neem dan contact met ons op. U kunt in heel Hoofddorp en omgeving op ons rekenen.