Uw glashandel in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een glashandel die u snel glas kan leveren? Dan zit u bij ons goed. In Hoofddorp en omgeving leveren wij al meer dan 25 jaar een ruim assortiment glassoorten. Wij vinden het als glashandel van groot belang dat onze klanten tevreden zijn. Daarom zorgen wij voor snelle levertijden, een uitgebreide garantie en bieden wij de mogelijkheid tot plaatsing. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op de glassoort waar u naar op zoek bent.

Onze levertijden

Wij vinden het zeer belangrijk dat u uw werkzaamheden tijdens bijvoorbeeld een verbouwing volgens de planning kunt uitvoeren. Daarom leveren wij de meeste glassoorten direct uit voorraad. Voor een aantal glassoorten geldt een uitzondering. Zo bedraagt de levertijd van gehard glas ongeveer 5 werkdagen en kunt u rekenen op een levertijd van gemiddeld 7 dagen als u dubbel glas wilt bestellen.

Wilt u meer weten over onze levertijden? Of wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten om de mogelijkheden op het gebied van beglazing te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.